Translate

Dutch English French German Italian Spanish Turkish
Home informatie Producten Stoomreinigers
Stoomreinigers

Wanneer het gaat om problemen in de schoonmaak is een goede stoomreiniger een probleemoplosser op talloze gebieden.

Of het nu gaat om het schoonmaken in huis, cafetaria of industrie, er is een stoomreiniger voor elke toepassing.

Al jaren zijn wij op stoomgebied  marktleider en beschikken over een gedegen kennis als het gaat om het oplossen van uw schoonmaakproblemen.

Vaak kunnen we dit oplossen door de juiste keuze te maken uit ons assortiment aan standaard machines en accessoires, maar wij kunnen ook voor u een speciale maatwerkoplossing maken geheel naar eigen wens.

Bent u op zoek naar een stoomreiniger voor thuis dan kunt u kijken op de website van Robby stoomreinigers, voor Industrie machines kijkt u op de website van de Doman stoomreinigers.

U kunt ook op de logo's hiernaast klikken. robby stoomreinigers doman industriele stoomreinigers
Robby Vapor Classic 3000 stoomreiniger Robby 3000 stoomreiniger Doman Dedalo stoomzuiger Doman Cosmos Industriele stoomreiniger

De kracht van stoomWanneer je schoonmaakt op de traditionele manier dan los je het vuil op met water en haal je daarna het vuil weg met een mop of poetsdoek. Op deze manier blijft er echter vaak vuil achter in bijvoorbeeld voegen en kleine kieren. Ook desinfecterende middelen helpen vaak alleen maar aan de oppervlakte, dus baterien kunnen overleven en zijn klaar om verder te groeien. Een schoongemaakt oppervlak reflecteerd het licht en ziet er sprankelend schoon uit, maar dat is echter alleen maar een visuele waarneming van een schoon oppervlak.

Schoonmaken met zeer hete stoom zorgt ervoor dat je ook plekken bereikt die veel dieper liggen dan gebruikelijk bij het traditionele schoonmaken met alleen water en reinigingsmiddel. Nadat het vuil is losgeweekt en de bacterien zijn gedood kan het vuil middels een microvezeldoekje worden weggenomen. Zo wordt de voedingsbodem voor nieuwe bacterien weggenomen.