Translate

Dutch English French German Italian Spanish Turkish
Over Knol Cleaning Solutions
Intensivering samenwerking tussen Knol Cleaning Solutions B.V. en CCP International B.V.

Knol Cleaning Solutions B.V. opgericht in 1969, levert op het gebied van specialistische reiniging hoogwaardige machines en producten waaronder specialistische stoomreinigers, HEPA-filter stofzuigers  en reinigingsproducten.

CCP International B.V. beschikt over een lijn innovatieve en specialistische producten voor het professioneel reinigen en beschermen van diverse ondergronden, dit in combinatie met deskundige projectadviseurs die maatgerichte oplossingen bieden voor reinigings- en conserveringsvraagstukken in vrijwel elk martksegment.

Door de verdere intensivering van de samenwerking wordt een bedrijf gevormd met een breed programma aan producten en diensten, dit in combinatie met uitgebreide specialistische vakkennis. Dit alles betekent voor onze opdrachtgevers een organisatie die voor de meest uiteenlopende en complexe reinigings- en conserveringsvraagstukken de meest geƫigende oplossingen biedt. Bij onze projectadviseurs zijn, middels onze afdeling TSE (technical support and engineering), ook al uw vragen op het gebied van projectmatige begeleiding in meer dan goede handen.