Neutrale reinigers:

Clean NPreClean N 10ltr
Een neutraal reinigingsproduct voor het verwijderen van atmosferische vervuiling, industriële aanslag en gebruiksverontreiniging van watervaste oppervlakken. Clean N is een alleskunner die veilig toepasbaar is op gecoate, betegelde, kunststof, (gecoat) aluminium, stucwerk, ISPO, kozijnen,
beplating, etc

Clean N CrèmePreClean N Créme 1ltr
Is een ammonium houdend maar zuurvrij reinigingsmiddel. Het is uitermate geschikt om hardnekkige verontreiniging te verwijderen. Clean N Créme is werkzaam op o.a. roestvast staal, tegelwerk, geverfde materialen, plastic, formica, Trespa, gemoffeld en geanodiseerd aluminium & glas.

Zure en zuur vervangende reinigers:

Clean SuperRenovator ZRPreClean SuperRenovator ZR 10ltr
Een zeer krachtig reinigingsproduct met een lage PH. Het is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van hardnekkige anorganische, atmosferische en minerale verontreinigingen. Praktijkervaringen hebben aangetoond dat Clean SuperRenovator ZR zeer doeltreffend en vooral veilig atmosferische vervuiling, ijzerfosfaat en andere aanslag op ramen, gevelsteen, beton, damwandpanelen, trespa, kunststofkozijnen, en deuren etc. verwijdert.

Clean GlassRenovator ZRPreClean Glassrenovator 10ltr
Een sterk de-emulgerend zuur reinigingsproduct, speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van hardnekkige anorganische, atmosferische en minerale verontreiniging. Clean GlassRenovator is zeer doeltreffend en vooral veilig om atmosferische vervuiling, ijzerfosfaat en andere aanslag op ramen te verwijderen.

Clean Z5 CrèmePreClean Z5 Créme 1ltr
Is een licht zuur, niet etsend reinigingsmiddel dat geschikt is om hardnekkige verontreiniging te verwijderen. Clean Z5 Crème is toepasbaar op roestvrij staal, geverfde metalen, plastic, formica, Trespa, gemoffeld en geanodiseerd aluminium, glas etc.

Clean SoftEco ZRPreClean SoftEco ZR 1ltr
Een revolutionair innovatief en zuur vervangend reinigingsproduct op basis van waterstofverbindingen. Clean SoftEco ZR is speciaal ontwikkeld voor het doeltreffend en vooral veilig verwijderen van hardnekkige anorganische, atmosferische en minerale vervuiling, ijzerfosfaat en andere aanslag. Het wordt gebruikt voor o.a. metselwerk, beton, natuursteen, glas, damwandpanelen etc

Alkalische en alkali vervangende reinigers:

Clean AL10PreClean AL10 10ltr
Een revolutionair alkalisch reinigingsproduct. Vanwege de niet brandbare, niet giftige eigenschappen van dit product kan het op praktisch alle harde watervaste ondergronden gebruikt worden, zoals gecoate oppervlakken, aluminium ondergronden (gemoffeld, geanodiseerd), RVS etc.

Clean Industry ALPreClean Industrie AL 10ltr
Een krachtige en veilige industriele ontvetter op basis van chloorvrije oplosmiddelen. Als substituut en aanvulling voor reiniging met stoom levert Clean Industry AL een flinke tijdbesparing op. Clean Industry AL wordt vooral daar frequent toegepast, waar ontvetting van zwaar aangekoekt vet, olie, of smeer op motoren, apparatuur en onderdelen noodzakelijk is.

Clean SoftEco ALPreClean SoftEco AL 1ltr
Is een revolutionair innovatief alkaliën en basisch vervangend reinigingsproduct op basis van waterstofverbindingen. Het is speciaal ontwikkeld voor het doeltreffend en vooral veilig verwijderen van organische en biologische verontreiniging, vetten, straatvuil en atmosferische aanslag op glad beton, natuursteen, glas, damwandpanelen, trespa, kunststofkozijnen en gecoat aluminium deuren en ramen. Clean SoftEco AL wordt met succes toegepast om vloeren, tegelwanden, kunststof wanden, etc. volledig veilig te reinigen

Clean SoftEco IndustriePreClean SoftEco Industrie 1ltr
Is een revolutionair innovatief reinigingsproduct op basis van waterstofverbindingen. Clean SoftEco is speciaal ontwikkeld voor het doeltreffend en veilig verwijderen van hardnekkig vuil. Het wordt met succes toegepast om vloeren, kunststofwanden volledig te reinigen.

Speciale reinigers:

Clean GreenStopper EcoPreClean Greenstopper ECO 10ltr
GreenStopper Eco is een speciaal reinigingsproduct ontwikkeld voor het reinigen van: (rieten)daken, muren, (houten)terrassen en sierbestrating. GreenStopper Eco verwijdert snel en effectief verschillende soorten aanslag
zoals algen en mossen op alle voorkomende oppervlakten. Voorbeelden zijn damwandpanelen, kunstofkozijnen en deuren, hout, beton, natuursteen etc

Care InsectClean Pro®
Care InsectClean Pro wordt toegepast voor het reinigen van ondergronden (in de open lucht) van fecaliën van spinnen en insecten. Het product weert na gebruik tevens verschillende soorten ongedierte (vliegen, muggen en wespen). Het wordt met name toegepast op moeilijk bereikbare plaatsen van gebouwen, vaartuigen en constructies.

Conserveren van metalen, kunststof en aluminium ondergronden:

Care RenoCoatPreCare RenoCoat
Is het nieuwste op het gebied van conserveringsmiddelen. Care RenoCoat beschermt en conserveert bijvoorbeeld kunststof, RVS, gemoffeld en geanodiseerd aluminium, glas en lak en biedt langdurige bescherming. Care RenoCoat beschermt onder anderen tegen: industriële neerslag, zure regen, hars van bomen, roet en metaaldeeltjes, vogeluitwerpselen, zoute (zee)lucht, UV straling, pekel en vervuiling door insecten.

Care AluRestore 1-KPreCare AluRestore 1K 1ltr
Is een transparante filmvormende coating, op basis van ultra fijne vernettende vaste stoffen. Care AluRestore 1-K beschermt verweerde alluminium kozijnen en beplating, verweerd RVS, verkrijt kunststof en doffe gelakte oppervlakken voor een periode van ca. 3 jaar (afhankelijk van de staat van de ondergrond)

Care Polish CrèmePreCare PolishCréme 1 ltr
Een krachtig reinigings- en onderhoudsmiddel met conserverende eigenschappen. Care PolishCrème is geschikt voor het verwijderen van atmosferische en biologische verontreiniging van bijvoorbeeld gemoffeld en gecoat aluminium, volkern beplating, kunststoffen, Plastisol damwanden etc.

Care CleanShinePreCare CleanShine 10ltr
Is een geconcentreerd reinigingsproduct met conserverende eigenschappen. Care CleanShine is geschikt voor het verwijderen van atmosferische en biologische verontreiniging. Care CleanShine is geschikt voor RVS, gemoffeld en geanodiseerd aluminium, (gecoat) metalen ondergronden, plastic, formica, glas etc. Care CleanShine is ook uitermate geschikt voor gebruik op auto’s, bussen en vliegtuigen.

Conserveren van houten ondergronden:

Care RenoCoat Wood HSPreCare RenoCoat Stone WB 1ltr
Is een hoogwaardig transparant impregneermiddel gebaseerd op de nieuwste technologie. Voor toepassing op poreuze houten ondergronden zoals balken, planken, panelen, parket en meubels.

Care RenoCoat Wood WBPreCare RenoCoat Wood WB 1ltr
Speciaal ontwikkeld voor het vuil-, vet-, olie- en waterafstotend maken van onbehandelde houten ondergronden zoals: parket, meubels, panelen, boeiboorden etc. Verontreiniging kan na behandeling met Care RenoCoat Wood WB niet meer in de ondergrond dringen.

Care Renocoat Wood ColourPreCare RenoCoat Color Wood 1ltr
Is een hoogwaardig gepigmenteerd impregneermiddel gebaseerd op de nieuwste technologie. Care RenoCoat Colour Wood HS is geschikt voor toepassing op poreuze houten ondergronden en objecten zoals houten balken, panelen, planken, beelden en meubels.

Conserveren van minerale ondergronden:

Care AquaProtect WB
Is een water emulgeerbaar hydrofobeermiddel voor minerale ondergronden. Care AquaProtect WB beschermt muren en gevels tegen het indringen van water waarbij het ademend vermogen van de objecten behouden blijven. Het conserveert objecten vrijwel direct en maakt de ondergrond vuil en waterafstotend.

Care AquaProtect HS
Voorkomt vochtproblemen. Dit vloeibare hydrofobeermiddel beschermt muren en gevels tegen het indringen van water en vuil. Care AquaProtect HS conserveert gevels en objecten vrijwel direct en maakt de ondergrond water- en vuilafstotend. Care AquaProtect HS voorkomt zelfs het binnendringen van water in scheuren en kieren. Het kan veilig toegepast worden op vrijwel alle steensoorten en veroorzaakt geen of nauwelijks
kleurverschil.

Care AquaProtect Crème WB
Is ontwikkeld voor het waterafstotend hydrofoberen van minerale bouwmaterialen. Care AquaProtect WB Crème is geschikt voor het hydrofoberen van minerale bouwmaterialen zoals baksteen, klinkers, kalkzandsteen, natuursteen en stucwerk. Afhankelijk van de porositeit dringt de werkzame stof door de lange contacttijd diep in de ondergrond.

Care RenoCoat Stone WBPreCare RenoCoat Stone WB 1ltr
Is een hoogwaardig transparant filmvormend beschermingsmiddel gebaseerd op de nieuwste conserveringstechnologieën, waarbij de indringdiepte, grootte en vorm van de werkzame vaste stof de poriën van de te behandelen ondergrond als geheel “verzegeld”. Care RenoCoat Stone WB is zeer geschikt voor het conserveren poreuze minerale ondergronden zoals plavuizen, natuursteen,
(dicht)beton en marmer.

Care RenoCoat Stone HS
Een hoogwaardig en transparant impregneermiddel gebaseerd op de nieuwste technologie. Het product is uitermate geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden en objecten zoals tegels, natuursteen en stenen meubels. Door het steen te impregneren neemt het nauwelijks vocht op en wordt het dus verduurzaamd. Algen en mossen kunnen zich minder goed hechten aan het oppervlak door het ontbreken van een gunstige "voedingsbodem". Daarnaast wordt het niet alleen waterafstotend, maar ook vet- en olieafstotend!

Care GraffiWax ProPreCare GraffiWax Pro 10ltr
Een vloeibare, wasachtige zelfopofferende semi-permanente beschermende coating voor minerale ondergronden. Care Graffiwax Pro beschermt alle water belastbare minerale ondergronden vrijwel onzichtbaar tegen indringing van inkt en verf door graffitivervuiling. De levensduur van het systeem is ca. 3 jaar.

Specials:

Care Renocoat Glass NVPreCare RenoCoat Glass NV 1ltr
Een ééncomponent glasbeschermer met een uitstekende bescherming tegen weersinvloeden, agressieve zuren en stoffen. Het product zorgt voor een uitmuntende UV bestendigheid, perfecte waterafstotendheid en is optimaal anticorrosief. Care RenoCoat Glass NV is voor 100% biologisch afbreekbaar.

 

Knol Cleaning Solutions

Van 't Hoffstraat 5
3316 GX Dordrecht
www.knol.com
 
doman
Robby Stoomreinigers
Kerstar Professionele Stofzuigers
Knol Cleaning Solutions  |  Van 't Hoffstraat 5  |  3316 GX Dordrecht  |  tel. 0031 (0)78-6130064  |  e-mail : info@knol.com
  IMPORTEUR VAN :